Välkommen

Det här är min blogg Urladdad, här kommer jag att skriva om min urladdning, som jag föredrar att kalla diagnosen Utmattningssymptom, då det känns mer hoppfullt och inger mer framtidstro att energin och glädjen kommer tillbaka. Nere för räkning, ja, men med rätt val och medvetna strategier har jag börjat få livet tillbaka, lärt mig vad jag behöver för att ladda mitt batteri. Ett batteri som är lite slitet och behöver laddas oftare för att fungera. Detta har gjort mig till en bättre och hälsosammare 2.0 version av mig själv för att orka med och ladda om.

I mån av tid och ork kommer jag framöver regelbundet att dela med mig av tips och goda råd som jag har och haft nytta av på min väg tillbaka. På Instagram kan ni följa mig på @urladdad


Hösten är här = omstart och ordning och reda

Jag har ägnat helgen åt att rensa, sortera och strukturera hemmet. För mig är ett rörigt hem en stor energitjuv och jag som måste vara vaksam på energitjuvar kände att nu inför hösten är det dags att skapa lite ordning och struktur i vårt hem.

Läs mer
Ensamtid

Sommar, semester, sol och bad och mycket härlig tid tillsammans med familj och vänner. Ibland blir det lite för mycket av det goda och vissa av oss har ett större behov än andra att dra oss undan, försöka hitta ensamtid och tystnad.

Läs mer
Mamma är trött

Önskar så att boken "Mona-Li och tröttbacillen" hade funnits för vår familj när jag var sjuk. Så svårt att förklara för såväl en närstående som för en 7 och 11-åring varför mamma gråter och inte orkar kliva upp ur sängen.

Läs mer
Nu är det dags....

Se dig omkring och fundera över hur din omgivning ser ut; på arbetet, i din relation, bland dina vänner. Får dom dig att skratta, växa och blomma eller kämpar du hela tiden i motvind och dräneras på energi?

Läs mer